På onsdag fikk jeg et nytt 2-manns telt i posten og klarte ikke å vente med å prøve det. Selv om jeg skulle på jobb neste dag, pakket jeg en datasekk, tursekk og tok med meg sykkelen på bussen. Det var tungt, men gikk helt fint.

Jeg tok buss til Saltveit skole og gikk ut i utmarken som en jeg kjenner eier og har gitt meg tillatelse til å telte på hans eiendom. Der var det helt stille, bortsett fra lyder av gresshopper, frosker og litt trafikkstøy.

Tross alt var omgivelsene i leiren mye roligere enn der jeg bor like ved Haugesund sentrum. Noen ganger er det vanskelig å sove der, men ute på landet sov jeg mye bedre enn hjemme, på et billig liggeunderlag i en god sovepose.

Å sykle til jobb var ingen problem, men det var mye mer trafikk i rushet enn det er på kveldene.

Jeg var hjemme to ganger. En gang på fredag for å bade og lufte ut leiligheten. På lørdag vasket jeg masse klær, badet og støvsuget leiligheten. På kvelden syklet jeg tilbake til teltet og ble der til søndag formiddag. Da syklet jeg hjem for å gjøre det jeg vanligvis gjør på søndager.

På mandag morgen merket jeg at jeg sov mye dårligere hjemme enn i teltet, men å være hjemme var mer luksus og komfortabelt. Det blir flere utenetter, men denne uka skal jeg bo hjemme, ihvertfall før helgen.