Denne søndagen ble veldig travel. I går var jeg på Connection i Tabernaklet. Planen for lørdagen var å ha direktesending på radioen, men den ble avlyst. Istedenfor å være hjemme gikk jeg ut til ungdomsmiljøet jeg har vært med siden 2011 og gikk der fast til sommeren 2015. Da sluttet jeg gradvis, men ikke helt. Kommer der hvis det ikke er annet sosialt å finne på. Gikk hjem når klokka var 23:00. Det er ikke så mange igjen der på min alder, men er noen igjen. Det var en veldig hyggelig kveld og ungdomsmiljøet var ganske trivelig.

På søndag var jeg i Nordre Misjonsmenighet klokken 10 på morgenen for å rigge til med lydteknikken på møtet der. Tidlig nok etter å lagt seg sent på lørdag kveld. Det var ferdig før klokken 13, så jeg fikk tid til å spise et kakestykke og drikke en kopp med saft, før jeg måtte sykle tilbake til Haugesund sentrum for å være med Hope Church sitt møte, med Filippinerne.

På kvelden skjedde ikke så mye. Vasket hvite t-skjorter og håndklær. Spiste noen økologiske bananer. Tok meg et godt og varmt bad. Gikk en tur rundt sentrum og hørte på Siddis Radio med lommeradioen på DAB+. Vifteovnen sto på svak varme for å holde stua varm. Jeg trives best i kalde rom, men 10 grader blir litt kaldt i lengden.