På fredag tok jeg buss fra Haugesund klokken 6 på morgenen, for å gå på Nordiske Mediedager i Bergen. Det er en konferanse for folk som jobber i mediebransjen. Foredragene handler i hovedsak om tv og avis, men også om hvordan man bruker sosiale medier til å nå ut til folk på nye måter. På noen av foredragene jeg gikk på fortalte foredragsholdere om sin historie med å jobbe i media, hva de har gjort for å få ting til å fungere. Digital omstilling gjelder alle, også NRK og TV 2.

På grunn av trailerhavari i Bømlafjordtunnelen lyste det «stopp» Ulvaker i Sveio. Bussen sto i kø i en time før vi kom oss videre. Jeg ble stresset av å bare sitte i bussen uten å vite hvor mye forsinket jeg kom til å bli på Nordiske Mediedager.

Med lommeradioen hørte jeg på NRK Hordaland at det var trailerhavari i Bømlafjordtunnelen. Litt senere ble det meldt om at klokken 08:45 skulle dirigeringen begynne i tunnelen.

Jeg kom til Grieghallen en time forsinket, men det gikk helt fint.

I pausen gikk jeg til Bergen Storsenter og kjøpte meg en cheeseburger og Coca Cola. Tok det med meg tilbake til Grieghallen og spiste det der. Kostet 46 kroner.

Etter Nordiske Mediedager var ferdig gikk jeg turer rundt i Bergen for å se meg rundt. I Bergen Storsenter gikk jeg på Big Bite, husker ikke hva jeg kjøpte meg det ble litt for mye, men klarte å spise opp alt. Kjøpte også Coca Cola. Det kostet 100 kroner.

Neste gang holder det med halv porsjon istedenfor en hel porsjon. Jeg var ganske sulten, men er begrenset hvor mye jeg klarer å spise. Med halv porsjon kunne jeg spart 25 kroner.