Denne helgen har jeg hatt det gøy hver kveld og det skjer ikke hver helg. Som regel er lørdag eller søndag kveld rolig. Jeg har spist masse og snakket masse med andre. Har sovet frampå hver morgen og slappet av.

På fredag var jeg på UNG i Nordre. Jeg var med på å spille biljard og lyn-sjakk i 5 minutter. Sjakk taper jeg hver gang, men spiller det veldig sjelden.

På lørdag ble det ikke direktesending på nettradioen og da gikk jeg på Connection i Tabernaklet. Der går jeg bare når vi ikke skal ha direktesending og jeg ikke har andre ting å gjøre på lørdag kveldene. Det skjer ikke ofte lenger. De fleste kveldene sender vi direkte. Ungdomsmiljøet er veldig bra, men de fleste på min alder har slutta. Foreløpig har jeg ingen planer om å slutte der og jeg er engasjert hver gang jeg er der. Kommer godt overens med mange som går der hver helg.

På søndag hadde vi ny direktesending. Mens vi snakket spilte vi Tabletop-simulator med kortspillet Spar Dame. Snakkingen var veldig underholdende, men jeg er så dårlig til å spille Spar Dame. Måten man vinner det på er å ha færrest poeng eller flest mulig minuspoeng. Etter en time hadde jeg flere titalls poeng, mens de andre hadde flere minuspoeng.