I dag har ikke været fristet meg til å gå ut. I kjøkkenet måtte jeg lukke ventilen og åpne den flere ganger for å holde varmen, samtidig som jeg luftet ut. Vinduet var åpent for å lufte ut mer effektivt uten at det blåste så mye inn. Koselig vær å være inne i på ettermiddagen og kvelden, men på formiddagen var regnet det ikke. Bare oppholdsvær og vindkast, men også da iskaldt.

Jeg syklet mellom 10 og 12 en tur til Spar Kjøp for å se om de hadde bukser i min størrelse som er vanskelig å finne. Spar Kjøp selger bukser for 249 kroner per stk og hvis den rette størrelsen er å finne, da sparer jeg mye penger på det. Min størrelse var i hylla, så jeg plukket med meg 3 stk. Kjøpte også en stor pakke med AA batterier som skal brukes til sykkellykten. Alt dette for under tusen kroner. Det begynte å haste med å kjøpe nye bukser, men å kjøpe dyre bukser er uaktuelt og da kommer jeg heller innom Spar Kjøp flere ganger i håp om å finne noe.

På ettermiddagen og kvelden ble ikke mye gjort. Hørte på musikk. Hørte gjennom CD-platen «Melodi Grand Prix 2007» som jeg kjøpte året jeg ble 13 år. Historisk å tenke på alt som har skjedd siden den gangen. Interessen for tv, radio og multimedia har vært like stor hele tiden. Har tilpasset meg hele veien hvordan utviklingen går og funnet min måte å gjøre ting på.

Selv om det ble en rolig dag, så har en del blitt gjort. Hørt på musikk og slappet av. Før middagen vasket jeg badekaret, vasken og toalettet grundig. Oppvask har blitt tatt flere ganger. Kom tidlig på Spar Kjøp og kjøpte flere bukser som jeg har vært ute etter i flere uker, men nå er det gjort.