I går kveld kjøpte jeg ny vifteovn. Den jeg kjøpte denne høsten var jeg uheldig med og mistet den i gulvet. Ovnen virket, men ikke viften. Syklet til Jula med vifteovnen i ryggsekken og fikk beskjed om at jeg ikke fikk ny, men det var som forventet. De kastet den for meg og så kjøpte jeg en ny. Prisen var 199 kroner. En god vifteovn for pengene, må bare ikke miste den i gulvet.

På ettermiddagen regnet det litt, men ble etterhvert opphold. Jeg syklet ikke i regnvær, men det blåste fra sør-øst med iskald vind. På grunn av medvind og nedoverbakker på hjemveien var det lett å sykle hjem igjen.

På grunn av at det er mye vindstille og blåser litt av og til, pleier det å variere hvor det blir glatt. Som regel er det ikke glatt rundt Haugesund sentrum, heller ikke tidlig på morgenen.

Langs kysten blåser det som regel alltid og det gjør at vi får lite frost her, også på nettene, men det betyr ikke at vi aldri har en vinter med store mengder snø.

Utfordringen hver vinter når det blir mye snø, er at den smelter og så fryser vannet til is. Da blir det veldig glatt, spesielt når vann tiner på isen.