Jeg pleier å gjøre mye i helgene, men denne helgen skjedde ting utenom det vanlige. På UNG i Nordre ble det servert gratis taco. Det er ikke ofte middag der. Sist gang jeg var der med middag var på juleavslutningen, da spiste vi risengrynsgrøt med mandel i grøten.

På lørdag tok jeg meg en sykkeltur ut på landet for å teste nettbrettet som jeg kjøpte på fredag. Tok også med meg 4G+ minirouteren som jeg har kjøpt til teltet når jeg er på tur i utmark.

Jeg syklet til Sveio for å lete etter utmark som kan brukes som teltplass når jeg skal ut på tur i landlige og rolige omgivelser. Det må være passe flatt område og ikke for vanskelig å finne tilbake til teltet når jeg kommer tilbake.

Jeg har ikke bil og er avhengig av god bussforbindelse i nærheten, selv om det er flere kilometer å gå til busstoppet og bussbilletten koster en del. Å sykle med telt på ryggen blir for tungt. Jeg liker å bo i telt, spesielt når det ikke er folk i nærheten. Alt blir stille og jeg får være helt for meg selv.

Teltet ble bestilt på lørdag. 2-manns kuppeltelt for 3 sesonger uten fortelt. Jeg hadde et 7 år gammelt telt som lekket litt vann gjennom og måtte kastes.

Soveposen som ble brukt på forrige telttur er gammel uten glidelås som virker og skal også kastes. Har nå en ny sovepose for å få sove i teltet på nettene. Er greit å kunne lukke soveposen igjen.

Det blir kaldt i telt på nettene, også på sommeren, men det går fint. Hjemme bruker jeg ikke ovn i soverommet på vinteren. Ligger under dyna og holder varmen. Haugesund har snø i noen dager på vinteren før all snøen forsvinner fort.

Leiligheten min har en nabo under som gir meg masse varme som er veldig kjekt å få på vinteren, spesielt når det er minusgrader ute.