Det er ikke ofte jeg kommer på Connection lenger. Det skjer bare når vi ikke skal ha direktesending på radioen eller jeg har andre planer. Denne helgen var det ingen direktesending og da gikk jeg ut for å være med venner.

Noen av guttene på min alder går der ennå, heldigvis. Jeg er nå 22 år og har begynte på Connection tidlig i 2011 som 16-åring.

Lørdagen før påske har Connection noe de kaller for påskeegg-jakt. I Tabernaklet er noen små rom med ganger mellom som noen små påskeegg med snop er gjemt i. I døren måtte laget svare på et spørsmål for å slippe inn og få et begrenset antall sekunder på seg til å finne et egg.

Vi kunne velge å bytte ut et lite egg mot å få gå inn i hovedsalen for å lete et stort egg, men laget jeg var på valgte å spise snopet fra det lille egget og dele med andre de andre i ungdomsmiljøet.

Det var sosialt og veldig gøy.