Lørdag 22. april tok jeg buss fra Haugesund til Stavanger tidlig på morgenen. Det gikk helt fint. Kunne bodd på hotell, men det blir for dyrt i lengden å bo på hotell så ofte. Bussturen 2 timer og 5 minutter inkludert ferjen over Boknafjorden. Det er en fin busstur og jeg liker meg veldig godt i Stavanger, men tok det bare som en dagstur.

Norsk Lokalradioforbund arrangerer hver vår et landsmøte med noen foredrag som er relevant for radiobransjen. I år ble det arrangert i Stavanger, i hotellet Scandic Stavanger City. Det er rundt 15 minutter å gå fra bussterminalen.

Jeg var der journalist fra Radionytt og skrev kommentarer fra foredragene. Under her kommer linker til kommentarene fra landsmøtet i Stavanger, etterhvert som de blir publisert på radionytt.no.

-Jeg prøvde radioreklame, men det virket ikke LINK