Torsdag 25. mai var en helligdag og da valgte jeg å ta en langhelg for å reise ut på en leir på Dyrkolbotn i Lindås kommune. Ungdomsklubben Casa i Arna misjonsmenighet arrangerte denne leiren som et høydepunkt denne våren. Jeg var på CAMPO i fjor for første gang og det var gøy å være sosial i noen dager uten stort behov for internett hele tiden.

Leiren ble kalt for CAMPO Approved. Jeg var på leir med CAMPO i fjor og det var veldig gøy med gode minner. Det er mest ungdommer der, men jeg hadde ingen inntrykk av at jeg var for gammel.

Dette var en leir med møter, aktiviteter og gode måltider. Det mest spennende var å kaste vannballonger over en presenning mens de andre lå på bakken. Laget fikk et poeng for hvert treff de fikk. Jeg var veldig heldig, selv om det sprutet rundt meg mange ganger.

Hovedmålet mitt med leiren var å få venner og det fikk jeg! Måten å få venner på er å gjøre ting man liker, men samtidig være engasjert. Jeg snakket med mange som var på leiren og fikk god kontakt med noen i løpet av de fire dagene vi var der. Det var vemodig å reise hjem, men måtte tilbake til hverdagen og tingene jeg har hjemme. Takket være internett holder vi kontakten aktivt.

(Bilder fra leiren legges ut på Facebook-siden til bloggen senere).