I begynnelsen av juli leste jeg om at P4 skulle reise rundt på Sør- og Østlandet og sende show fra 16 av landets mest populære feriebyer, mellom 2. juli og 21. juli. Det viste seg at det passet å reise til Drammen med buss og være tilstede på Bragernes Torg, med buss over fjellet natt-til-lørdag.

På turen tok jeg 14 bilder. De er lagt ut på bloggen sin Facebook-side. Link til albumet her.

Drammen er en stor og flott by med sykkelveier merket for fotgjengere og syklister, med gangfelt over. Å gå turer rundt var veldig trivelig, selv om måkene hadde unger som de skulle forsvare. Måtte rekke opp hånden for å få de til å gi seg. På lørdag tok det helt av, men på søndag var de ikke like nærgående. Kanskje fordi det ikke var så mange folk ute, og så regnet det litt på morgenen.

På torget var noen stander. Blant annet Viasat, Ford, Meny, DAB-adapter til bil og Norsk Luftambulanse.

Jeg spurte Viasat om det er så mange som har tv hjemme, men det sa han at det er ikke så mange lenger. De har streaming-tjeneste, men da må kundene ha et tv-abonnement i bunnen på grunn av rettigheter. Utviklingen går dessverre fortere enn rettighetene på streaming framfor tradisjonell digital-tv. Parabol-trenden er fortsatt på vei nedover, færre har det og færre vil ha det.

Aktivitetsområdet åpnet klokken 12. P4 begynte å sende live fra klokken 13 med nyheter først. Etter nyhetene ble det sendt show fra Bragernes Torg direkte på P4. Det var veldig kult og er noe jeg har lyst til å oppleve igjen. Blant annet konkurrerte programlederne om å være best på grillen til Meny direkte på radioen.