Denne helgen tok jeg buss til Kongsberg natt til lørdag. Det var spennende å ta meg en helg i en by hvor jeg ikke kjenner noen. Grunnen til at jeg reiste var at CC Cowboys skulle spille live ute. Det var en gratiskonsert. Konserten var på kvelden og da storkoste jeg meg.

På ettermiddagen skjedde forskjellige ting på Vinterfestivalen. Skiløp for unger og servering av gratis pølser i lompe for alle som var der. Det skulle jeg gjerne filmet, men det snødde ganske mye når det skjedde noe, klarte bare å filme noe av det fra under et tak i området.

Bussen kom til Kongsberg klokken 6 på lørdag morgen. Jeg gikk rundt for å se hvordan Kongsberg så ut. Tok bilder og filmet litt innimellom. Det så veldig fint ut. Hadde ikke lyst til å reise hjem igjen, men måtte det. Er i Haugesund jeg har tingene mine, og her har jeg venner og bekjente.

Her er videobloggen jeg har laget fra reisen til Kongsberg