I går var jeg på to julebord og det var helt fantastisk. Det første julebordet begynte klokken 15:00 og ble ferdig etter klokken 20:00, med filippinerne i Grendahuset i Vormedal. Alle husgruppene hadde sitt nummer som skulle framføres. Jeg var med to av dem, Men’s LifeGroup (på tirsdager) og #Friday på fredager.

På nummeret med #Friday spilte jeg gitar og var litt med på å synge Open Our Eyes Lord. Etter framføringen spurte jeg noen om det var et bra show vi laget og de svarte ja.

Klokken 20:00 begynte Connection sitt julebord i Tabernaklet, det andre julebordet jeg skulle på. Når ryddingen i Grendahuset nærmet seg ferdig, snakket jeg med noen som skulle kjøre nordover og fikk sitte på. De kjørte meg hjem og så satte jeg gitaren min i kjøkkenet. Gikk rett etterpå ut til Tabernaklet og kom ca en time for sent til det julebordet.

Jeg gikk da glipp av åpningsnummeret som hadde vært der, men fikk plass ved et bord som fortsatt ventet på sin tur til å forsyne seg med middag. Det gikk helt fint, for jeg hadde på det første julebordet vært med på å spille gitar og snakket med folk.