Det koster en del å reise, men jeg får så mye inspirasjon og gode ideer når jeg reiser rundt. Hotell er kostbart i høysesong, spesielt midt på sommeren, men en sommerkampanje hos Nordic Choice Hotels gjorde overnattingen i Kongsberg litt billigere. Ellers hadde det blitt veldig dyrt.

Jeg tok buss fra Haugesund sent på torsdag kveld og ankom Kongsberg tidlig å fredag morgen. På fredag var jeg bare i Kongsberg og så meg rundt. Gikk til Skavanger som er en bydel nord i Kongsberg, en halvtime å gå fra sentrum, for å se på ei utmark om hvor lett det er å slå opp et telt der. Det viste seg å være en bra plass etter å lett en stund.

På lørdag tok jeg en dagstur med lokaltog til Hokksund for å se på ei utmark der, men området viste seg å være populært med synlige stier og bratte bakker. Det var nok utmark der til å slå opp telt og hadde det ikke vært for så masse folk der, kunne det vært aktuelt som teltplass for meg. Det var utrolig varmt der den dagen, men sånn kan det bli på sommeren. Gikk til campingplassen for å kjøpe meg en krone-is og tok lokaltog tilbake til Kongsberg.

På søndag tok jeg meg en dagstur til Oslo på ettermiddagen med lokaltog. Var på Burger King i Oslo Sentralstasjon og gikk litt rundt i sentrum. Etter få timer kjøpte jeg togbillett på NSB-appen 4 minutter før avgang. Det gikk helt fint. Været var delvis overskyet uten byger.

På mandag gjorde jeg ikke så mye. Gikk rundt i gatene i Kongsberg og så på ting. Slappet av bare for å nyte å være der. Dagen etterpå tok jeg buss hjem over fjellet.