I ferietider reiser mange på tur, men ikke alle. Da pleier aktivitetene jeg går til å også ta ferie, men selv om jeg ikke har hatt så mye å gå til, har jeg vært aktiv hver dag med å gjøre ting. To rolige dager hjemme går helt fint, men jeg kjenner folk og snakker med folk. Påskeferien ble sånn sett god tid til å snakke med folk jeg kjenner og å ligge frampå i sengen hver morgen.

Det har ikke vært så varmt ute, til tross for masse solskinn hver dag, men inne har jeg fått mer varme enn nødvendig. De første kveldene måtte vifteovnen stå på svak varme, men etterhvert måtte den bare stå på viften for å kjøle ned stua. Vinduene måtte noen ganger åpnes for å lufte ut, men da ble det så fort kaldt, men med vinduene lukket ble det så varmt at det var godt å ha det litt kaldt inne. Nå er alle ventilene helt åpne og vinduene må åpnes i luftestilling ved behov.

Grunnen til at jeg ikke reiste i påsken er at jeg gidder ikke å reise bare for å slappe av. Det kan jeg gjøre hjemme. Alle reisene mine har mål om å gjøre noe. Det trenger ikke å være så mye og kan være i kombinasjon av å slappe av en annen plass, men i ei ferieuke med 5 dager fri var det for meg mye bedre å være hjemme og gjøre ting her. Vil jeg dra ut på tur kan jeg gjøre det i en helg.