Mye av det som skjedde i helgen var faste rutiner, men utover det skjedde mye litt utenom det vanlige. Det var noe gøy som skjedde på fredag, lørdag og søndag.

På fredag var jeg på UNG. Leken de hadde der var gjemsel. Jeg satt først og så på de første rundene, men plutselig bare var jeg med på å gjemme meg. Vi sprang opp på loftet og gjemte oss i et mørkt rom. En spurte «om alle er her inne»? Jeg svarte «hysj». Da begynte noen å le. Etter å ventet en stund hørte vi at noen kom gående opp trappa og åpnet døren.

I andre runden spredte vi oss mer rundt i kirken. Jeg gjemte meg bak en stor høyttaler på scenen i møtesalen. Vi var helt stille. Hun som skulle finne oss gikk rolig mot scenen. De andre hadde funnet andre kreative måter å gjemme seg på. En bak et piano og en annen under stolene i spisesalen. Jeg måtte le litt når jeg så hvor de var. Hadde ikke kommet på de gjemmestedene selv.

På lørdag var jeg på Connection i Tabernaklet. Det er ikke mange igjen der på min alder, men snakket med noen på min alder som jeg ikke ser ofte lenger. På storskjerm hadde vi Kahoot, live quiz på storskjerm. I første runden holdt jeg meg en stund på fjerde, tredje og andre plass, men etter to feil svar på rad rykket jeg langt ned på tabellen og fortsatte å svare flere feil enn rette. I andre runden gikk det dårligere, men var like gøy. Klarte å svare rett på noen av spørsmålene.

Det som er gøy med live-quiz på storskjerm er at det er sosialt og morsomt, ikke å vinne, selv om det er stort å være på topplisten blant rundt 17 deltakere. Noen spilte sammen som et lag og andre spilte for seg selv. Jeg spilte for meg selv, men kommenterte noen av spørsmålene med de andre som var med på quiz.

På søndag hadde vi design på data i Nordre Media. Oppgaven min var å søke etter andre plakater på internett for å få inspirasjon til å lage min egen. Jeg fikk beskjed om at i media er inspirasjon det viktigste å lære. Jeg fant mange plakater som jeg likte og det inspirerte meg til å lage noe eget, men det ble ikke gjort i kveld. Mens jeg surfet rundt på nettet snakket jeg med de andre guttene om forskjellige ting som vi er interessert i.