Åpent hus med stort påskeegg

For meg er ikke påsken en stor høytid. Bare noen fridager og lite som skjer. Hvor gøy eller kjedelig jeg opplever det varierer fra år til år. Som regel er det ganske stille hver påske.

Helgen før påsken har Connection i Tabernaklet påskejakt. Vi har lag på noen få stk og skal lete etter små påskeegg. Et stort egg er gjemt i storsalen, men for å få lete der må vi gi fra oss et lite egg uåpnet. Det klarte mitt lag.

Vi delte snopet med alle som var i Tabernaklet, men til slutt hadde vi bare en liten brøkdel igjen. Det tok vi med oss hjem til en som var på Connection og inviterte alle til åpent hus hos han. Det var veldig gøy! Det var en trådløs mikrofon der som vi lekte karaoke med og lekte tulleshow med.

Klokken 3 på natten måtte vi gi oss. Vi ble trøtte og kjørte hjem. Flere biler var fylt opp med folk. Veldig greit, sånn at alle kunne være med. Det er veldig viktig at alle blir inkludert i et sosialt miljø.

Det er på denne måten jeg vil ha det før ei lang uke når ingen faste aktiviteter foregår. Alternativet er at noen avtaler å gjøre noe. Dagene og helgene kan bli lange. I påsken er mange reist vekk. Det er greit med noen dager til å slappe av, men før jeg klarer det uten å kjede meg for mye, trenger jeg en lang kveld med mye bra som skjer. Denne helgen fikk jeg det av beste kvalitet på lørdag.