Åpent hus resten av lørdag kvelden

Det er litt rart å tenke på at for få år siden var jeg ikke så sosial. Jeg satt mye for meg selv og visste ikke hva jeg ville. Heldigvis har jeg fått stell på livet. Nå skjer ting og mye spennende kommer til å skje. En stor overraskelse i helgen var at jeg ble invitert på Åpent hus på lørdag.

Vi var en gjeng samlet rundt to stuebord med gode samtaler. Mye tullprat og noe seriøst. Det var veldig gøy, men så begynte vi å tenke på å komme oss hjem. Jeg ville helt ærlig ikke forlate huset, men det var en fantastisk måte å avslutte lørdagen på. Vi kjørte hjem natt til søndag.

Serveringen var sjokolade, chips og brus. Ikke noe krav jeg stiller for å besøke noen. Det viktigste for meg var gode samtaler og godt humør, men enkel og god servering er jeg takknemlig for.

Dette er noe av hva som skjer. Uten sosiale miljøer som storkoser seg mister jeg motet. En viktig del av livet er å føle seg sett og oppleve at man betyr noe for andre. Vi vet det, men må få det bekreftet på en måte som motiverer oss til å holde ut de mange lange dagene i løpet av ei uke.