Årets første studiosending med Radio Nordre Media

De siste ukene har jeg vært tørr i halsen. Forkjølelse gjorde at jeg måtte ta meg pause fra å lage radioprogrammer. Denne uka har jeg blitt mye bedre i halsen og er ikke så forkjølet lenger. Det passet veldig bra, med tanke på at podcast-serien Radio Nordre Media skulle bli sendt fra studioet vårt i Nordre Misjonsmenighet, der Nordre Media har møter og arrangerer LAN.

Det er mer sosialt å samles i et fysisk studio med egen kiosk, sammenlignet med å være hjemme hver for oss. Det blir ikke snakking utenom når vi tar lydsjekk, gjør klar til sending og avslutter sendingen. Når vi er i Nordre blir det også sosialt etterpå. Vi kjøper noe i kiosken og koser oss med Pringles, brus og sjokolade.

Av praktiske årsaker har vi online sendinger på hverdager. Hvis det passer å ha sending i helgene, gjør vi det på lørdag i studio. Jeg sender podcasten direkte på nettradioen min hvis det er online sending eller jeg snakker hjemmefra. Når jeg er i Nordre, foregår direktesendingen kun på YouTube. Opptaket blir sendt på nettradioen når episoden er redigert ferdig.