Boret 4 hull og 1 fylling hos tannlegen

Tennene mine er jeg veldig glad i og går derfor til tannlegen, selv om jeg har tannlegeskrekk og gruer meg mye til hver time hos tannlegen. Bedøvelse liker jeg ikke og synes den bare gjør vondt verre, så hører istedenfor på musikk med hodetelefoner mens tannlegen jobber.

I dag ble 4 hull og en fylling boret hos tannlegen og tiden dette tok var 45 minutter. Det vondeste var fyllingen, for da ble tannen bygget opp. Å bore hull var ikke så ille etter noen få minutter uten bedøvelse, men det hjelper mye å slappe av. Med musikk blir det lettere enn uten.

Neste tannlegetime er førstkommende onsdag. Tror det gjenstår en fylling og et hull, men det passet fint med en pause, for etterhvert begynte det å bli veldig vondt etter å reparert 5 tenner uten bedøvelse. Jeg gleder meg ikke til neste tannlegetime, men gleder meg mye til å bli ferdig med å reparere alle tennene, for tenner vil jeg ha.

Hos tannlegen får jeg 75 % rabatt ut året jeg blir 20 år, som er dette året og med den rabatten måtte jeg betale 1000 kroner for denne tannlegetimen. Det ble dyrt, men fikk heldigvis rabatt.