Connection sitt julebord

Forrige julebordet i Tabernaklet var helgen før, men mer for min alder. Jeg har vært en del av ungdomsmiljøet siden 2011 og holder ut ennå. Men det blir med tiden færre av de på min alder. Heldigvis skal konseptet “tjuepluss” samle oss som er for gamle til å gå på Connection og for unge til å gå på gudstjenestene. Blir spennende å se hvordan det blir når det er klart.

Utenom lovsang, tale, middag og dessert fikk vi et rollespill som en overraskelse. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde!

Det handlet om at alle er gode nok som de er, og at selv om noen stråler så bra på scenen, betyr ikke publikumet noe mindre. Det så sprøtt ut for oss som var der. Jeg satt med noen som ikke klarte å la være å le av det som ble sagt.

Filmer som de hadde laget selv, relatert til rollespillet, var det som overrasket meg mest.