Connection i Tabernaklet. Godt å komme tilbake til ungdomsmiljøet.

Fra tidlig i 2011 til våren 2016 var jeg på Connection hver lørdag. Med årene forandret ting seg, blant annet har veldig mange på min alder sluttet, men noen gode venner har fortsatt å gå der.

Grunnen til at jeg sluttet på komme hver lørdag, var at jeg begynte med direktesendinger på nettradioen hver lørdag kveld, i samarbeid med noen venner av meg. Venner betyr alt for meg og jeg klarer ikke å prioritere alle samtidig. For å holde kontakt med folk har jeg blitt flinkere til å ringe og besøke når det ikke skjer så mye. Alternativet er å la være og på den måten isolere seg.

Selv om jeg har savnet Connection, har jeg ikke angret på valget jeg har gjort. Noen ganger blir det ingen sending på lørdag og da går jeg på Connection. Det var tilfelle i går og da tok jeg meg en tur ut. For meg var det veldig kjekt å snakke med venner som jeg ikke har sett på veldig lenge. Sånn er livet… Jeg vil helst unngå at livet bare blir jobb og familie, uten å se så mye til venner.

Etter møtet gikk vi til tredje etasje i Tabernaklet og spiste grillmat. Jeg snakket med alle kjente som jeg fikk tid til å snakke med, helt til klokken ble halv tolv. Da ble noen hentet og noen snakket om å gå hjem. Jeg var trøtt nok til å gå rett hjem og legge meg.