Dagstur til Sandnes

Jeg reiser årlig til Sandnes for å se på juleforestillingen til Steps Dansestudio. Denne gangen var det “Klara og nøtteknekkeren” de framførte på lørdag. Med buss blir det en lang dagstur, men for meg er det verdt turen.

I tilfelle forsinkelser kom jeg i god tid, så det ble tid til å gå en tur på Sandnes Brygge, som er like ved kulturhuset. Der så jeg to svaner og mange ender. Med oppholdsvær og ikke altfor kaldt passet det greit.

Det så ut som endene likte seg i sanden

Rutebilstasjonen i Sandnes var forandret siden sist gang jeg var der. Det er fortsatt gravemaskiner der, men det blir en flott plass når det er ferdig. Jeg var ikke klar over noe før jeg kom, så det var en overraskelse.

Nye Sandnes rutebilstasjon 30. desember 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *