En dyr og verdifull investering

Jeg prøver ikke å bruke for mye penger og investerer i ting som er viktig for meg. På mandag sluttet den gamle vaskemaskinen min å rotere, som jeg i fjor kjøpte brukt (ca. 1 år gammel) i forbindelse med flyttingen i april 2014. Den gang virket den kjempebra, men når den sluttet å rotere, måtte jeg få kjøpt en ny så fort som mulig.

På torsdag fikk jeg hjelp til å bære ut den gamle vaskemaskinen og bære inn den nye. I butikken kikket jeg på forskjellige vaskemaskiner og fikk lyst på en digital, sånn at jeg bruker knapper istedenfor brytere. Det ser så mye kulere ut. En butikkansatt på Ekspert viste meg en med praktiske menyer der jeg blant annet kunne angi hvor mange skyllinger maskinen skal ta. Han anbefalte meg 3 skyllinger, siden de nye vaskemaskinene bruker så lite vann. Denne er også veldig stillegående. Pris 5999 kroner. Merke: Samsung.

Denne er helt fantastisk å bruke. Vasket klær med denne i går og trommelen hadde plass til en stor haug med klær, uten å engang bli halvfull. Rask og enkel å betjene, også for meg som aldri har brukt en digital vaskemaskin før. Bare de med analoge brytere, og kanskje et display som viser hvor lang tid som gjenstår.

Dette er bildet av vaskemaskinen når den er koblet til i leiligheten min.