En helt fantastisk kveld

Dette var en kveld jeg hadde det gøy hele tiden, fra Connection begynte til jeg ble kjørt hjem. Vi var med på møtet og snakka sammen etterpå i 3. etasjen i Tabernaklet, som vi alltid gjør på Connection, men i kveld bestemte jeg og noen andre gutter
(på min alder) oss for å kjøre ut på en biltur, etter møtet. Det har jeg aldri gjort før. Jeg satt på med en av disse guttene, selv om jeg ikke hadde planlagt dette. For min del er det ikke viktig å planlegge alt, men det er viktig at alt er gøy. Dette var jo kjempegøy!

Turen begynte med at vi kjørte noen runder i sentrum, før vi kjørte til Karmsund bistro og snakka sammen der ute. Det var helt mørkt ute, men lamper ute gav oss nok lys. Jeg sjekket ikke klokken så nøye når turen begynte, men tror den var omkring halv elleve da når vi begynte å kjøre ut. Var ca. kvart på tolv jeg ble kjørt hjem, men dette var en kul måte å avslutte kvelden på.

De fleste lørdag kveldene går jeg bare på Connection og er i Tabernaklet resten av kvelden. Denne kvelden ble litt annerledes, men veldig gøy. Siden dette ikke var en del av kveldens planer for min del, kom dette som en stor overraskelse, men det viktigste av alt var at dette var gøy. Ikke bare at det var gøy, men det var en opplevelse jeg aldri vil glemme.