Familieleir på Stemnestaden

Fra 3. til 6. august hadde Tabernaklet en årlig familieleir på Stemnestaden i Grinde i Tysvær kommune. Fra meg i Haugesund tok det bare 50 minutter hver vei med sykkelen.

Jeg syklet til Stemnestaden for å være med på det som skjedde og syklet hjem etterpå for å sove. Neste morgen kom jeg tilbake med sykkelen. Leiren var fra torsdag til søndag, men jeg valgte å sove hjemme på søndagen og slappe av den dagen. Måtte sove litt frampå, for det ble slitsomt å sykle så mye fram og tilbake.

Vi var ikke så heldig med været, men ikke for varmt og nok av oppholdsvær. Takket være at jeg kunne holde en caps over kamera, var det mulig for meg å filme fotball-spillingen på våt naturgressbane. Ingen av spillerne hadde full kontroll og det var veldig underholdende.

Ellers var det jevnt med måltider, møter, aktiviteter og samtaler mellom oss på leiren. Jeg hadde ingen problemer med å komme i god kontakt med folk. Det var sosialt og spennende.