Fant mandelen på grøtfest og spiste mesteparten av mandelen med uhell

Ungdomsmiljøet i Nordre markerte sin juleavslutning med en grøtfest. I grøten var det to mandler, men det fikk vi ikke vite noe om på forhånd. Det eneste vi visste var at det var mandel i grøten og vi måtte vise den for å vinne.

Det tok ikke lang tid før jeg og en annen som satt på hver vår side av langbordet fant mandelen og prøvde å skjule det. Jeg tygget mandelen, men klarte å berge småbiter av den og gjemte den under skålen. Idet jeg spiste mer grøt ropte han andre ut “jeg svelget mandelen” i full panikk. Ingen av de andre sa noe. De spiste bare resten av grøten, kastet pappskålene og gikk fra bordet.

Jeg var sulten nok til å spise en porsjon til, selv om begge mandlene var funnet.

Premien vi fikk var hver vår melkerull. Jeg sparte den til lørdagen. Hadde melkerullen i ei stor skål i stua, blandet med non-stop mens jeg spilte Need for Speed Carbon på Playstation 2. Gammel konsoll som fortsatt virker som den skal. Et ganske greit spill til hjernetrim og tidsfordriv.