Feiret nyttårsaften i Førre

Nyttårsaften er den tyngste kvelden og natten jeg kan være alene. Det er da veldig viktig for meg å være med venner. Vi ser ikke hverandre så ofte. Alle har forskjellige hobbyer, interesser, jobber og prioriteringer.

Det er ikke hvert år Connection har blitt invitert til noen nyttårsfeiring, men de siste årene har jeg alltid funnet noe å gå til. Å feire nyttårsaften trenger ikke å være noe stort, så lenge jeg får være med venner.

Denne gangen ble vi invitert til Førre i Tysvær kommune. Da var den store dagen ordnet.

Vi gikk ut av huset i Førre ved midnatt. Problemet med å ta bilder var at det regnet med vindkast. Etterhvert lettet vinden og regnet sluttet. Da tok jeg ei rekke bilder av raketter. Et av dem ser dere ovenfor. Det ble jeg mest fornøyd med av alle bildene jeg tok.

Dette var en fantastisk feiring og jeg kom hjem i godt humør! Selv om det var så mye orkan at vinden laget ulyder og raketter smalt. På landet der vi feiret var det begrenset med raketter, men i byen hørte jeg mye mer, sikkert på grunn av at det er mange flere folk i byen.

2 tanker om “Feiret nyttårsaften i Førre

  • 9. januar 2019 på 19:40
    Permalink

    Tusen takk! Helt enig med deg. Det var det beste jeg fant av alle bildene jeg hadde rakk å ta i farten mens rakettene ble fyrt av.

  • 1. januar 2019 på 16:13
    Permalink

    DeTtE vAr Et KjEmPe FlOtT bIlDe!

Kommentarfeltet er stengt