Ferieuke i Alta

Flere bilder og en videoblogg kommer etterhvert som det er klart.

Jeg har ikke reist langt så langt i år. Ikke at det fort blir veldig dyrt etterhvert, men jeg har hatt nok å finne på lokalt på Haugalandet. Og det ble så varmt i sommerferien at jeg holdt på å kollapse. Orket ikke å holde på med noe utenom vanlige rutiner.

Forrige uke hadde jeg ferie og tok mandag morgen fly fra Haugesund lufthavn til Alta, med en mellomlanding på Gardermoen. Jeg skulle på Linkkonferansen på onsdag og torsdag, men hadde ferie hele uka og kunne like godt bo der hele uka fram til fredag.

Været var skiftende med stort sett oppholdsvær. Litt regn innimellom og rundt 9 plussgrader. Jeg gikk noen lange turer, men ble fort lei av å gå tur alene. Tok noen bilder og filmet litt.

Linkkonferansen er en konferanse som handler om nettverksbygging og kreativitet. Det er blant annet hva jeg er mest opptatt av, å bli kjent med folk og få være kreativ. Foredragene handlet om grunderhistorier, nye teknologier og utvikling av nye ideer. To veldig spennende og inspirerende dager. Mer informasjon om Linkkonferansen finner du her.

Det ble ei uke da jeg slapp å stresse så mye, men uten noe å gå til blir dagene lange. På tirsdag kveld var jeg på et foredrag i Alta Folkebibliotek bare for å ha noe å gå til. Første dagen ble lang og i hotellrommet var det bare meg, nettbrettet og en tv. Vurderte å gå på kino som ikke er dyrt, men fra før brukte jeg mye penger på hotell og fly. Biblioteket sitt arrangement med et foredrag var gratis. Jeg leser ikke bøker, men måtte finne på noe.

Info om foredraget “På sporet av en finnmarkskanon” finner du her. Etterpå gikk jeg til Circle K Alta for å hente en porsjon med overskuddsmat på Circle K Alta. Blant annet to baguetter for 39 kroner, med appen Too Good To Go. En fantastisk app som jeg bruker mye i Haugesund til å kjøpe meg billig mat når jeg er sulten og ikke orker å lage så mye middag.