Field Day 2017 i Haugesund. Radiotreff utenfor Amanda Storsenter.

Det begynner å bli en del uker siden jeg har sett noen av de som er i amatørradiogruppa. Etter å blitt mer sosial og aktiv våren 2016 har jeg måttet prioritere hva som er viktig.

Det begynte med at Nordre Media laget podcaster på onsdagene, samme dagen LA4C (klubben sitt kallesignal) har drop-in. Noen ganger ble det avlyst eller podcasten ble laget en annen dag. Da kom jeg tilbake til LA4C, men med tiden som gikk har også andre ting skjedd.

Jeg og to kompiser ble enige om å engasjere oss mer for å finne flere folk som er interessert i radio og vil ha antenne på hus og bil. Utenom treff i byen møtes vi i Frakkagjerd i Tysvær kommune som er 45 minutter for meg å sykle. Det går på sommeren, men på vinteren må jeg ta buss. Landeveier blir så fort glatte på nettene og plutselig blåser masse snø rundt.

Jeg kom denne helgen på lørdag ettermiddag og syklet hjem en tur på kvelden for å ta meg et bad og spise noen skiver. Sykkel er et billig framkostmiddel, men krever at jeg spiser store nok mengder for å klare å yte nok fysisk.

Link til bildene jeg tok på Field Day.

Det var hyggelig å snakke med radioamatørene igjen og skulle gjort det hver onsdag, men må få satt av tid til det. Nære venner stiller opp når noe vanskelig skjer og hører på mer enn bare solskinnshistorier og glansbilder.