Fortsatt en mild høst

Vinteren er mild langs kysten. De tøffeste vintrene er vindstile, men nå blåser det litt svakt hver dag og da fryser ikke asfalten på nettene. Som regel er temperaturen rundt 10 eller 15 plussgrader.

Det er helt vanlig. Stort sett regner det litt hver dag. Hvis vi skulle få minusgrader og snø, da blir det litt snø og regn. Det blir så glatt hvis temperaturen varierer rundt 0 grader som er frysepunktet. Som det ser ut nå blir det ikke noe av det, men det vanlige er at i løpet av desember faller temperaturen til flere minusgrader når det blir helt vindstille.

Jeg kan fortsatt sykle ut av byen på kveldene uten at det er glatt noen plasser. Eneste utfordringen er når det regner så mye at sikten blir dårlig. Folk går uten refleks ute og da ser jeg ikke noen før jeg nærmer meg. Eller folk sykler mot meg uten refleks eller lys på sykkelen.

Det blir tidligere mørkt ute på kveldene, men det er først når det blir tett skydekke at det blir fort mørkt. Ellers blir det gradvis mørkere til det er totalt mørkt. Det går fint. Da får jeg gjort flere ting inne. Ryddet og se gjennom tingene mine. Det frister lite på sommeren når solen gjør leiligheten veldig varm. Da går jeg heller ut en tur og kjøper meg en iskrem.