Grilling på Åkra

Bildet ovenfor er mitt nye profilbilde og ble tatt mens vi grillet på Åkra. Det gamle jeg hadde var fra 2015 og jeg har forandret meg mye siden den gang. Jeg er nå mye sunnere og mer sosial.

De siste ukene har jeg vært veldig sosial og aktiv. Samtidig blir jeg veldig lat av varmen og orker ikke å gjøre så mye. Det er en kunst å sette av nok tid til å gjøre det viktigste først og ta resten når det passer. Det meste kan utsettes, men ting må uansett gjøres i løpet av et tidspunkt.

I går oppdaterte jeg sosiale medier og forskjellig. Plutselig fikk jeg invitasjon til å være med på grilling på Åkra i Karmøy kommune. Det var noen timer til, så jeg fikk god tid til å gjøre det som hastet å oppdatere før jeg tok turen avgårde til Åkra. Det er langt fra Haugesund som en kveldstur, men for å være sosial med venner var det verdt det.

Tror vi var ute i en time eller to før vi gikk inn i huset for å fortsette samtalene der. Klokken var over tolv eller ett på natten før vi tok turen hjem. Det var veldig gøy og jeg håper vi snart samles en gang til. En ting er å møtes på en offentlig plass og kan komme som vi er, men det er noe helt annet å være i et privat hus og nyte resten av kvelden. Vi står fritt til å snakke om hva vi vil.