Helgå på Klippen Vea

Forrige helg ble Connection i Tabernaklet invitert til Klippen Vea på et ungdomsmøte på fredag og lørdag. Det var noe på programmet utenom møtene på kveldene, men jeg valgte å bare gå på ungdomsmøte på fredag- og lørdag kveld. Vi var noen fra Connection som kom på ungdomsmøte der. Det var veldig gøy og sosialt!

Jeg ble positivt overrasket over hvor lett det var å være ny der. Var bare å snakke med noen. Måtte naturligvis engasjere meg litt og finne noen å snakke med, men å komme i kontakt med noen var ikke noe problem. Det var veldig gøy! Tror jeg var en av de siste som takket for meg.

Arrangementet ble kalt Helgå! Veldig bra at noe sosialt blir organisert. Man visner fort av å bare sitte hjemme og kjede seg, ihvertfall over lengre tid. Og det får man ikke venner av.

Jeg var der også denne helgen på fredag. Det er ungdomsmøte der hver fredag. Det er sært å engasjere seg i miljøer langt borte fra bosted og andre steder man fra før har tilknytning til, men jeg kommer så sant jeg finner ut av hva som skjer.

I fjor var jeg i Kongsberg flere ganger og ei kort uke i Alta. I år har jeg reist veldig lite. Ei lang uke i Alta og ellers lokale turer. Det blir fort veldig dyrt å reise mye, så det må prioriteres fornuftig. Spare litt til det skjer noe spesielt. Å reise bare for å slappe av det samme som å kjede seg hjemme.