Var hos frisøren i dag. Antakeligvis flere måneder siden sist gang.

Det er ikke hver måned jeg går til frisøren. Kanskje annenhver eller hver tredje måned. Jeg tar meg en tur når håret begynner å bli så tykt at det er vanskelig å vaske det.

Kan ikke huske sist gang jeg var hos frisøren. Kanskje to eller tre måneder siden sist.

I dag har det blåst kraftig i bølger. Plutselig var det motvind i trapper og så var det ikke mer vind enn det som er helt vanlig. Når jeg gikk til frisøren blåste det helt vanlig.

Når jeg kom hjem var det ikke så mye vind at det gjorde noe å åpne vinduene i luftestilling, men etterhvert blåste det så mye at vindretningen var grunnen til at vinduene fortsatt kunne være åpne.

Ofte blåser vindkastene rett på vinduene og da får leiligheten for mye gjennomtrekk. Løsningen er å lukke vinduene. Alle rommene unntatt gangen har ventiler som da kan lufte ut.

Kanskje den største fordelen med å bo i toppetasjen med god utsikt, er at det er fort gjort å lufte ut og solskinnet holder godt på varmen store deler av året. Ellers har jeg en varm leilighet under meg som holder gulvene mine varme, men det hjelper lite når det blir minusgrader ute.

Uansett hjelper det sikkert en del. Gratis oppvarming er ikke noe å takke nei til.