Skolene har begynt og da begynner også aktiviteter som vanlig. For min del har sommeren vært variert og spennende, men har savnet UNG-gjengen.

For å holde kontakten i sommer var vi en liten gjeng på besøk hos noen få av ungdommene som går på UNG. Det var på torsdager fra klokken 18 til 20. En plass spiste vi is. En annen plass spiste vi vafler. Vi snakket om hva vi hadde gjort i sommerferien og hva som var planen å gjøre videre.

Ellers reiste jeg litt rundt på tur i ferien og har av den grunn ikke merket så mye til at ting ble roligere enn det vanligvis er på hverdagene.

I går var UNG i gang igjen, med kaker og is som vi spiste. Jeg prøvde meg på biljard og klarte meg greit, men så var det en lek som skulle begynne og da måtte vi gi oss. Jeg var ikke med på leken, men det var to andre gutter som meldte seg frivillig til å tygge i et eple som lå i ei bøtte med vann, og deretter spise sjokolade som var gjemt i ei skål med hvetemel, uten å bruke hendene.

En av dem vant og klarte alt, uten å bruke hendene.