Kjøpte 4 stk kjøttdeig til 40 % rabatt pga dato. Sparte i overkant av 50 kr.

For meg som spiser veldig mye er det gull verdt å finne varer med rabatt pga dato, spesielt ferskvarer som kan fryses. Kjøttdeig kjøper jeg flere av hver måned og i dag var planen å bare fylle opp småting i kjøleskapet og kjøpe to stk kjøttdeig. Det var mange med 40 % rabatt, men med liten fryser kjøpte jeg 4 stk. Regner med at de blir brukt opp i løpet av noen uker.

Kjøttdeig kan brukes til å lage forskjellige middager, fra bunnen av. Kjøttdeigform, pizza, carrysuppe. Er jeg veldig sulten blander jeg en kjøttdeig og seifilet med fløtegratinerte poteter. Koker ris, økologisk penne og økologisk spagetti i samme gryta. Lager mest mulig middag fra bunnen av, for da velger jeg selv hva innholdet skal være. På sikt blir det billigere enn å kjøpe hurtigmat.

Uten rabatten hadde kjøttdeigene kostet totalt 142 kroner, men 40 % rabatt utgjorde 56,8 kroner. Hver kjøttdeig kostet da 21,3 kroner og jeg betalte 85,2 kroner totalt for kjøttdeigene.

50 kroner er ikke så mye, men de pengene kan brukes på andre ting, for eksempel et grovt brød. Mat er blant mine høye utgifter. For at det ikke skal bli for dyrt, lager jeg mesteparten av middagene fra bunnen av og loggfører matutgiftene i et regneark som gir meg kontroll over forbruket. Tar med meg kvitteringen hjem og fører det i regnearket.