Kjøpte asiatisk mat på Vina Import

På onsdag ville jeg prøve noe nytt og tok meg en tur på Vina Import i Haugesund. Kjøpte to hermetikkbokser med karrisaus og en pose med chips. Karrisausen blandet jeg med en blokk seifilet og kjøttdeig som ble stekt på stekepanna. Litt mye på en gang. Neste gang blir dette stekt og kokt sammen i ei gryte. Det smakte veldig godt, men med litt chili i boksen ble det sterkt nok.

Det er en del spennende å finne i utenlandske butikker som ikke er i de norske butikkene. Forstår man ikke det som står på produktene kan man spørre om hjelp hvis man er ute etter noe spesielt eller lurer på hva det betyr. Men når engelske ord brukes som “carry soup” og “chips” forstår jeg umiddelbart hva det er. Jeg kunne bare brukt boksen som suppe, men med fisk og kjøttdeig ble den bare brukt som saus i middagen. Chipsen spiste jeg mens sausen kokte i stekepanna.