Kjøpte nytt kjøleskap

Våren 2014 flytta jeg fra Risøy til Vardafjell i Haugesund og kunne ikke ta med meg kombiskapet (kjøleskap med fryser) som jeg hadde. Trengte et driftsikkert kjøleskap brukt for å spare penger. 1 år gammelt kjøleskap som var lavere enn meg selv ble kjøpt. Tror prisen var 1300 kroner.

Sånn ser den ut i kjøkkenet

Siden den tiden har 3 år gått og tidlig i dag var det ikke så kaldt i kjøleskapet. Lyset virket ikke og det var lydløst. Fryseren var passe kald, men ikke noe dypfrossent. Det var lite å gjøre med det. Måtte bare få i meg frokost, sykle til jobb og begynne dagen på vanlig måte.

Etter flytting flere ganger fikk alle varene god plass

Heldigvis kunne to sterke folk hjelpe meg med å bære ut det gamle kombiskapet og bære inn et nytt. Det kostet 1995 kroner på Lefdal og er så lite som på grensen av hva jeg klarer å leve med. Må bare stable inn ting på en smart måte, så får jeg plass til det meste. Fryseren har litt begrenset med plass, men holder meg med middag i noen dager.

Fryseren er passe full

Det ble mye kjekkere å bo hjemme med et nytt kombiskap, selv om det ikke har så stor plass som det gamle hadde. Fryseren hadde mye plass. Ofte ble småting liggende under noe før det etterhvert ble funnet igjen. Det blir ikke et problem nå, for ting må ligge fint for at alt skal få nok plass i fryseren. I kjøleskapet var det aldri et problem før at småting ble liggende under noe, men der kunne alt ligge på hver sin plass. Nå må alt ligge fint med smarte plasseringer.