Konsert med Seven-Jentene

Det er sjelden jeg går på konserter, men jeg er med så lenge det er noe interessant som ikke er for langt å reise til. Seven-Jentene (som tidligere het Jentegruppa seven) reiser rundt i Norge og holder konserter. Denne helgen var de i Tabernaklet og hadde konsert under gudstjenesten. Opplevelsen var helt fantastisk og rørende. Nok til at jeg glemte helt ut å ta bilde under konserten.

Jeg har vært stor fan av dette bandet lenge. Generelt er jeg kresen når det gjelder barnemusikk og blir fort misfornøyd, men Seven-Jentene er helt fantastiske å høre på. Mye barnemusikk er så rolig at jeg kjeder meg, eller tekstene er kjedelige, men mye av det er veldig bra og lite kjent.

Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe CD, men hadde bare veldig lyst til å ha den nyeste platen i samlingen og autografer av alle jentene på coveret. Å gi litt økonomisk støtte til et band jeg har vært fan av i mange år er en verdifull prioritering. Det er ikke helt gratis å lage musikk og reise rundt.

Heldigvis så jeg at de ble tatt bilde av på fortauet utenfor Tabernaklet. Da tok jeg også bilde av de som et minne fra konserten. Jeg har hørt mye på Seven-Jentene på Spotify, YouTube og Beat.no. Nå har jeg den nyeste platen med alle sangene fra konserten.

Original-CD har mye bedre lydkvalitet enn strømmetjenestene. En annen ting var at alle var veldig hyggelige og mottakelige, som gjorde det enkelt å bruke 150 kroner på en CD. Jeg kunne betalt 200 kroner for to stk, men har stor samling fra før og begrenset plass.

Jeg liker veldig godt å handle med hyggelige selgere, men skal ha bruk for alt jeg kjøper. Original-CD med alle sangene fra konserten og alle autografene var absolutt verdt 150 kroner.