Leir på Stemnestaden hele helgen

Det er ikke så ofte jeg reiser. En av grunnene er at det blir fort dyrt. En annen grunn er at jeg kjenner mange lokalt der jeg bor og er mye mer sosial enn før. Jeg så ikke vitsen i å reise så langt.

De fleste vennene på min alder har jeg blitt kjent med på Connection i Tabernaklet. Et stort ungdomsmiljø i Haugesund. Leiren som Tabernaklet hadde på Stemnestaden denne helgen var for hele menigheten. Vi var ganske mange, men ikke alle var der alle dagene. Leiren var fra torsdag til søndag, men jeg var der fra fredag kveld til søndag ettermiddag.

Det var fantastiske dager med mye forskjellig. Jeg spilte ikke fotball, men var med i heiagjengen og så på. For meg gikk tiden veldig fort. På søndag begynte folk å kjøre hjem og da bestemte vi oss også for å komme oss hjem. Det var fortsatt ting på programmet, men ikke så mye. Kveldsmaten skulle jeg likt å fått med meg, men hadde spist for mye frokost og middag fra før.

Å komme hjem ble for stille. Plutselig var det bare meg alene. Ingen venner rundt meg. Ingen hotellfrokost. Snart begynner aktivitetene igjen som holder meg oppegående og det gleder jeg meg til. Noe sosialt har jeg hatt å gå til i sommer, men jeg får mye mer å gå til fra høsten av.