Måtte slå av ovnen i dag

Midt på dagen i dag ble det plutselig bare varmere og varmere inne i stua i min leilighet, på grunn av mengder varme som kom fra naboene. Jeg måtte ikke bare slå av ovnene, men måtte også åpne balkong-døren for å lufte ut. Uten utlufting er det 19 grader inne hos meg og det er etter min mening akkurat passe romtemperatur i ei stue. Det er en stor fordel med å bo i leilighet, at man får varme fra naboene og sparer mye strøm på oppvarming på den måten.

Det er fortsatt plussgrader ute, selv om vi nærmer oss desember måned. Er 6 eller 7 grader ute både kveld, natt og morgen. Når det blir minusgrader og snø ute, vil jeg tro at naboene skrur opp varmen inne ennå mer for å holde varmen og kanskje blir det nok til at jeg holder varmen uten å bruke mine egne ovner. Foreløpig virker elektronikken min godt nok som oppvarming, som kjøleskapet, lampene og datamaskinen. Om det vil holde varmen i desember blir spennende å se, jeg håper ihvertfall på det beste, for strømregningen vil bli veldig dyr hvis ovnene mine må stå på hele døgnet. Og det blir ikke så gøy å sykle ute hvis det blir masse snø, men jeg skal for det om prøve å også sykle denne vinteren, selv om det blir veldig vanskelig.