På fredag syklet jeg tidlig på kvelden til Frakkagjerd for å møte to kompiser som også har Walkie Talkie som hobby. Han som bodde der jeg var på vei til, ringte meg og spurte meg om det var meg som syklet på fortauet i Frakkagjerd. Det var bare 25 minutter før møtet skulle begynne og møtestedet var denne gangen utenfor Amanda storsenter. Jeg måtte snu umiddelbart og sykle så fort som mulig tilbake, omtrent 3 minutter forsinket. Jeg trodde det skulle ta mye lenger tid. Heldigvis har jeg syklet den strekningen mange ganger før og kjente veien godt.

Ihvertfall jeg har brukt mye penger på denne hobbyen, med tanke på radio, antenne og ny antennekabel. Minst like mye penger har jeg brukt på å leie lift for å forbedre antennen på taket her jeg bor. Vi vil ha flere med oss på lufta og hjelpe flere med montering av antenne på hus og bil. Markedsføring er nødvendig, men vi må tenke over hvor langt vi når ut og hva det koster, eventuelt bruke gratis oppføringer på nettet på sider hvor folk søker aktivt.

På lørdag arrangerte Tabernaklet loppemarked. Der møtte jeg en del som jeg ikke ser så ofte lenger. De er i Tabernaklet på lørdag kveldene, men da er jeg hjemme og har radiosending med noen kompiser. Det hender at vi ikke har sending, når en eller flere er opptatt med noe annet. Da kommer jeg på Connection i Tabernaklet hvis det er noe der.

Jeg var på Connection denne helgen og stortrivdes. Jeg er nå 23 år og de fleste på min alder har sluttet å gå der. De studerer, jobber eller er opptatt med andre ting. Kan tenke meg at mange er med venner når de først har fri i helgene. Mange på min alder jobber mye i helgene.