Mye som skjedde i helgen

Jeg har mye å gjøre hver helg, alene eller med andre. Men denne helgen var programmet litt tett, en ting skjedde etter det andre. Greit å holde seg i aktivitet i helgene, istedenfor å bare ligge i sofaen og se på tv. Eller ligge lenge i sengen.

På fredag var jeg med UNG som vanligvis er i Nordre Misjonsmenighet, men mens vi venter på at oppussingen der skal bli ferdig, er vi i Udland Kirke og det fungerer helt fint. Der har vi gymsal med stor bane. Sofaer og bord i et hjørne med vinduer.

På lørdag støvsuget jeg alle gulvene hjemme og rydder i rotet som var. Spesielt soverommet og gangen var rotete, men ellers var det bare småting. Plutselig fant jeg ei gammel lampe som måtte kastes, for den kunne ikke brukes lenger. Før ryddingen fant jeg ikke lampen og trodde den hadde blitt kastet før.

Etter å blitt ferdig med ryddingen og støvsugingen, laget jeg hjemmelaget tomatsuppe fra bunnen av til middag. Brukte over en time på å få det til skikkelig. Det smakte godt. Hadde ikke rundstykke eller noe ved siden av. Drakk vann og hørte på musikk mens jeg spiste suppen.

Siden vi ikke skulle sende radio direkte på lørdag, kunne jeg like godt gå på Connection i Tabernaklet for å ha noe å gjøre den kvelden. Snakket med noen av guttene som var der og spiste pizza. Det var oppholdsvær når jeg gikk ut, men regnet skikkelig når jeg sprang hjem.

Radiosendingen hadde vi på søndag kveld. Sendte direkte i 3 timer fram til 22:45.