Pianist overrasket i Lagunen storsenter

Etter å vært i sentrum og kjøpt orienteringskart hos DNT, tok jeg bybane til Lagunen storsenter for å spise. Først en tur innom Godt Brød for å bruke en rabattkode i forbindelse med bursdag dagen etter. Ei gratis bolle og en kopp kakao. Det var ikke noe å bli mett av, men det var gratis.

Jeg liker å sove i telt og det beste er å gjøre det i utmark, langt fra folk. Nå som det ble stabilt og fint vær, tok jeg buss til Bergen for å kjøpe turkart og se på et område som jeg ville overnatte på med telt.

Før jeg fortsatte turen gikk jeg til Big Bite og kjøpte en halv SUB-meny. Mye god mat hjelper når man skal på fjelltur med stigninger. Midt i kjøpesenteret var en pianist med digitalt oppsett, lagt fram på et flygel. Det så veldig kult ut og hørtes veldig bra ut. Pianomann Buddy Justineau er på bildet helt øverst i innlegget.

Sånn så det ut når stien ble mindre synlig

Hovedmålet med turen var å se på et fjell sør i Bergen med landlige og naturskjønne omgivelser. Det så greit ut, men var noen områder med bratte bakker og mindre synlige turstier. Neste gang bruker jeg kart og kompass, men jeg skulle bare følge stien. Trikset var å se høre etter hvor trafikkstøy kom fra og finne en vei ned til et fortau. Jeg kunne såvidt se veien fra der jeg gikk gikk.