Problemer med sykkelen

I begynnelsen av 2018 var det av og til veldig glatt på morgenen og så tinte isen i løpet av formiddagen. Nå har jeg ikke det problemet lenger, men sykkelen har etter to år blitt utslitt med lite reparasjoner. Problemene er små, men siden høsten har den blitt gradvis dårligere. Siste gang jeg syklet var hjem fra nyttårsaften og det gikk tregt i oppoverbakkene.

Nå har jeg gitt opp den sykkelen og vil heller kjøpe en helt ny. Må først få solgt den gamle jeg har nå. Ser ikke vitsen i å ha to sykler, en helt ny og en helt ubrukelig. Med noen nye deler og små justeringer blir den sikkert god som ny, men jeg sykler hver dag og på sommeren veldig langt. Da er det bedre å kjøpe en helt ny som holder seg i minst to år.

Sykkel er veldig billig så lenge man tar godt vare på den og kjøper den kvaliteten som er nødvendig. De billigste er uaktuelle for meg, for de sliter jeg fort ut, men for bare noen tusenlapper får jeg en sykkel som holder seg greit i flere måneder før den må på verksted for å bytte noen deler. Sykkelen har noen løpende utgifter, siden den brukes veldig mye.