Skal starte nettradio

Nå skal jeg gjøre et stort forsøk på å realisere en drøm som jeg alltid har drømt om. Drømmen om å jobbe i radio.

Det blir spennende å se hvordan det går, men å sende nettradio tror jeg skal gå helt fint. Skal bruke et system som ikke koster noe, men har en begrensning at det bare er mulig å sende en time om gangen. Når den tiden har passert stopper sendingen automatisk. Kan betale litt for å oppgradere og sende så lenge jeg vil om gangen, men i oppstartfasen holder det å bare sende en time om gangen. Skal i begynnelsen kun være snakkeradio.

Min plan er å bruke minst mulig penger til dette. Venter på en studiomikser jeg har bestilt som kostet 647 kroner (inkludert frakt). Da blir det mulig å ta opp intervjuer og samtaler over telefon og koble til flere mikrofoner. Selv om muligheten er mange, så er planen å drive nettradioen så enkelt som mulig, for mikrofoner og annet utstyr koster penger.

Nå vil jeg først og fremst få dette i gang. Øve meg på å lage radio og så hadde det vært fint med noen faste lyttere, men det tror jeg vil komme etterhvert som faste sendetider begynner. Dette er link til nettradioen http://mixlr.com/radio-sindre-m%C3%B8llerhaug/

Jeg gleder meg til å komme i gang med dette, som jeg alltid har drømt om å få muligheten til å drive med. Kommer til å bli masse arbeid med dette, men helt klart vil jeg få dette til og skal jobbe hardt med dette. I oppstartfasen skal sendingene foregå på fritiden min, hovedsaklig på kveldstid.