Smash-spillturnering i Gamle Slakthus

(Bildet er fra storskjermen som var det som ble vist direkte på Twitch-kanalen til Haugasmash).

Forrige uke var det veldig varmt, spesielt på fredag. Spillturneringen til Haugasmash var på lørdag og varte fra midt på dagen til en stund utover kvelden. Vi spilte på Wii-konsoller på loftet og var helt avhengig av å bruke åpne vinduer som air-condition. Ingen varmepumpe eller lignende. Heldigvis hadde vi ei bordvifte som sirkulerte luften rundt.

Å spille med Game Cube-kontroll var ingen problem for meg, men Wii-kontrollen var uvant. Jeg spiller aldri Super Smash utenom disse turneringene som arrangeres 1-2 ganger i måneden, men det er fort gjort å komme seg inn i. Ikke alle jeg spilte mot var like gode. Fortsatt taper jeg hver gang, men blir bedre for hver gang. Er en kunst å hoppe opp tilbake på banen i farten.

Hver gang jeg går på disse turneringene, kjøper jeg meg en stor jordbær-milkshake i nærheten av slakthuset. Det smaker alltid godt med iskald drikke i et stort og varmt rom med masse folk og rekker med tv-skjermer som varmer godt. Det koster 45 kroner, men skjer bare en gang for hver spillturnering jeg er med på.