Sommeravslutning på Connection

De siste dagene har jeg vært ganske opptatt med å rydde leiligheten. Småting har blitt lagret i esker og ikke gjort så mye med. Mye spennende blir funnet og tatt vare på. Mengder papir har blitt kastet, men nå er mesteparten av papiret samlet opp og skal kastes.

Dagene blir lange med å hele tiden holde på med husarbeid. Jeg må ha andre ting å gjøre, ikke minst noe å gå til. Der jeg får snakket litt med venner og gjøre noe med mening. Ungdomsmiljøet i Tabernaklet er det beste av alt. Sommeravslutningen var med et variert og spennende program.

Konkurransen helt i slutten av kvelden var med forskjellige utfordringer. Alle delte seg opp i forskjellige lag og skulle samarbeide med innsats. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare alt, men det eneste vi fikk helt til var å bygge tårn med marshmallows og spagetti. Alle samarbeidet godt. Etter min hukommelse ble det 22,8 cm høyt og vi vant den utfordringen.

Laget jeg var med på vant. Vi vant ei krukke med godteri. På Connection er de fleste åpne og sosiale, så vi delte det med andre. Sånt burde det vært overalt, at man inkluderer hverandre. Man trenger ikke å dele alt man har, men laget var ikke så stort at vi trengte mange gram godteri for oss selv. Vi fikk også rød lakris, men det liker jeg ikke. Noen andre delte det ut til de som ville ha.

I påsken var jeg med på vinnerlaget av det store påskeegget på Connection. Vi delte snopet med alle, men til slutt sa vi at de som ville spise resten av påskeegget, måtte være med på åpent hus.

Innlegget om hvordan vi avsluttet den kvelden med det store påskeegget og hvor gøy vi hadde det før påsken, kan du lese om her

Det er litt kjedelig å ta sommerferie fra et så trivelig miljø som dette. I mellomtiden må jeg finne på andre ting. Enn så lenge har jeg nok med å rydde, støvsuge og vaske leiligheten. Med data og prosjekter å holde på med skal dagene fylles opp fort, men sikkert ensomt i lengden.