Sykler mye i helgene

Et prosjekt som jeg er med på er nå Walkie Talkie. En god venn av meg som bor i Frakkagjerd, 45 minutter fra meg med sykkel, ser nå ut til å klart å samle et miljø på 11 meter båndet i Haugesund. Selv om min antenne henger så lavt på taket, når jeg et stykke utanfor bygrensene. Til og med litt inn i nabokommunene. Det tvilte vi sterkt på før jeg ble aktiv med å ha radioen på døgnet rundt. Jeg har snakket med to stk utenfor Haugesund kommune på grei signalstyrke, uten at deg var avtalt på forhånd.

Dette er en sosial hobby. Selv om kveldene blir lange med en sykkeltur hjem, er det verdt turen. Når jeg er trøtt tar den turen en hel time, men stort sett går det greit.

Hadde det ikke vært for dette, hadde jeg ikke syklet mye ut på landet. Vitsen med å ta seg en tur er å ha et mål å gå etter.

Folk er opptatte med jobb og familie. Hjem og få i seg litt middag, se på tv og legge seg til å sove igjen. Sånn går dagene. Da er det ikke rart at ikke alle er så gira på å ha besøk, men noen er så sosiale at de vil det.