To julebord på en helg

Mye god mat til en rimelig pris er noe jeg prioriterer og denne helgen spiste jeg veldig mye, uten å nevne hva jeg betalte.

Første julebordet var med ungdomsmiljøet i Tabernaklet, på lørdag kveld. Jeg har vært lite aktiv der før sommeren, men fra høsten av har jeg gått der hver lørdag. Noen på min alder går der ennå.

Lekene der var veldig spennende. Det beste var hans som skulle spille “Glade jul” på piano uten å kunne spille piano. Han fikk spørsmål om hvor mye han hadde øvd og svarte “aldri”.

Han prøvde å spille, men fikk det ikke til og så sa han som ledet julebordet at vi måtte gi han en applaus. Vi gav han applaus som en del av underholdningen.

Klokken halv tolv var julebordet ferdig. Vil hjalp til med å rydde på plass border og stoler. Jeg kastet pappkopper og samlet glass.

Andre julebordet var med Hope Haugesund Church, der jeg går på søndagsmøter. Etter møtene får vi gratis middag. Jeg har vært aktiv i det miljøet siden sommeren i fjor.

Julebordet var en del mindre og begynte på formiddagen, med avslutning på kvelden.

Den beste underholdningen der var når Men’s Life Group, som jeg er med annenhver tirsdag, skulle synge “O Helga Natt” uten å øvd noen gang på å synge den. Jeg begynte å synge lavt og så fortsatte de andre. Vi kom fort inn i det og klarte helt fint å synge i kor.